Zakelijke lunch Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude

Zakelijke lunch Veenendaal

Mocht u op zoek zijn naar een locatie in of rondom Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude waar u prima kunt genieten van een zakelijke lunch, dan bent u bij Restaurant Grebbelounge aan het juiste adres. Dit restaurant gelegen op het Fort aan de Buurtsteeg, daar waar Veenendaal, Ede en Renswoude elkaar kruisen, wordt omgeven door een bijzonder mooi stuk natuurschoon. Verder is het restaurant op moderne, industriële wijze ingericht. In het restaurant heeft u bovendien de keus uit een aantal heerlijke gerechten. Dit alles maakt Restaurant Grebbelounge tot de ideale locatie om te genieten van een zakelijke lunch in de omgeving van Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

De keuken

Alle gerechten die u bij Restaurant Grebbelounge voorgeschoteld krijgt, worden gemaakt van de beste lokale streekproducten in combinatie met verscheidene producten uit Duitsland, Frankrijk en Spanje. Deze heerlijke melange aan ingrediënten proeft u dan ook bij elke hap. Het concept van Restaurant Grebbelounge draait om het drinken van koffie, het lunchen en het loungen, een ideaal concept voor een zakelijke lunch Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude. Natuurlijk kunt u er daarnaast ook prima genieten van een voortreffelijk diner. U heeft de keus uit zowel koude en warme als zoete en hartige gerechten. Voor de grote eter worden er daarnaast ‘bunkergerechten’ geserveerd. Naast heerlijk eten heeft Restaurant Grebbelounge ook een groot assortiment aan verschillende koffies, bier en wijn.

De locatie

Restaurant Grebbelounge bevindt zich op het Fort aan de Buurtsteeg op het kruispunt van Veenendaal, Ede en Renswoude. Het restaurant wordt omgeven door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Om deze reden beschikt u daarom tijdens uw zakelijke lunch over een schitterend vergezicht. Aangrenzend aan Restaurant Grebbelounge vindt u het Grebbelinie Bezoekerscentrum, waar u van talloze activiteiten kunt genieten. Beide locaties zijn eenvoudig te bereiken via zowel de A12 als station Veenendaal - De Klomp.  Dus bent u op zoek naar een restaurant voor een zakelijke lunch in omgeving Veenendaal, Ede, Wageningen of Renswoude, dan bent u bij Restaurant Grebbelounge aan het juiste adres!

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland