Verwarmd terras in Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude

Verwarmd terras in Veenendaal

Wanneer het zonnetje nog even op zich laat wachten of als het al wat later op de avond is en het frisser begint aan te voelen buiten is het heerlijk om even neer te ploffen op een verwarmd terras. Bij Restaurant Grebbelounge treft u zo’n dergelijk verwarmd, en bovendien uiterst gezellig, terras aan. Het terras van het restaurant is overigens ook overdekt, dus ook tijdens de regenachtige dagen is het hier prima vertoeven. Restaurant Grebbelounge bevindt zich op het Fort aan de Buurtsteeg in Gelderland. Voor een verwarmd terras in omgeving Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude bent u bij Restaurant Grebbelounge aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie of reserveren neem dan contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

Het restaurant

Wanneer u op het verwarmde terras van Restaurant Grebbelounge neerdaalt, kunt u tegelijkertijd genieten van een heerlijke menukaart. Op deze menukaart vind u verscheidene overheerlijke gerechten. U heeft de keus uit warme en koude gerechten, die u overigens ook kunt combineren, daarnaast kunt kiezen uit verscheidene zoetigheden. De alcoholische versnapering van de bier en wijnkaart maken uw lounge moment compleet. Naast alcoholische dranken heeft restaurant Grebbelounge een groot assortiment luxe koffies. Deze vindt u op de aparte koffiekaart. Restaurant Grebbelounge heeft naast een voortreffelijke menukaart, een gezellige inrichting met een modern en industrieel ontwerp.

Het Grebbelinie Bezoekerscentrum

Grenzend aan Restaurant Grebbelounge vindt u het Grebbelinie Bezoekerscentrum dat beschikt over een verscheidenheid aan activiteiten die u kennis laten maken met de historische omgeving. Zowel het restaurant als het bezoekerscentrum bevinden zich namelijk op de voormalige waterlinie van de Utrecht Heuvelrug en de Veluwe. Het Fort aan de Buursteeg was in vroegere tijden een van de belangrijkste verdedigingswerken. Door middel van workshops, demonstraties en verkenningsmissies beschikt u over de mogelijkheid deze geschiedenis van het gebied te ontdekken. Bezoek daarom ook zeker even het Grebbelinie Bezoekerscentrum voor of na u bezoek aan het verwarmd terras.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalDineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland