Huur de Bunker

Huur de Bunker

De Bunker is een ruimte die haar naam eer aandoet met een sfeervol eigentijdse tint. In deze ruimte staat een grote houten tafel voor 14 personen. Naar wens kunnen we deze tafel verplaatsen of vervangen door kleinere tafels. Op die manier kunnen er tot 20 personen in de ruimte zitten. Liever helemaal geen tafel en alleen stoelen of een staande receptie? Ook dat is mogelijk. Geef uw wensen door en we zorgen dat de ruimte klaar staat zoals u wilt.  

De Bunker huurt u voor €250 per dagdeel (4 uur) en voor €125 per uur (excl. BTW). De huur is inclusief gebruik van beamer, scherm en flipover. 
Ons standaard koffiearrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en koekjes voor €5 per persoon per dagdeel. Het luxe koffiearrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee, koekjes en een echte Grebbeliniekoek voor €7,50 per persoon per dagdeel.

Het Grebbelinie Bezoekerscentrum in Renswoude is een centrum en platform dat het erfgoed van de gehele Grebbelinie bewaard. U kunt uw programma aanvullen met een bezoek aan onze expositie over de rijke historie van de Grebbelinie of een rondleiding over het Fort aan de Buursteeg. Wilt u daarnaast ook genieten van een heerlijke lunch of diner? Dan kunt u terecht bij restaurant de Grebbelounge.

 


Proef de sfeer