Huur de Bunker

Huur de Bunker

 

De Bunker is een ruimte die haar naam eer aandoet met een sfeervol eigentijdse tint. In deze ruimte staat een grote houten tafel, die vanwege de huidige regelgeving geschikt is voor 6 personen. Naar wens kunnen we deze tafel verplaatsen of vervangen door kleinere tafels. Op die manier ontstaat er ruimte voor 8 personen. Liever helemaal geen tafel en alleen stoelen of een staande receptie? Ook dat is mogelijk. Geef uw wensen door en we zorgen dat de ruimte klaar staat zoals u wilt.

N.B. De foto's hieronder tonen een beeld van 'De Bunker' in 2019. Uiteraard moeten we anno 2020 kiezen voor een ruimere indeling van de ruimte met minder stoelen.

De Bunker huurt u voor €150 per dagdeel (4 uur) en voor €225 per dag . De huur is inclusief gebruik van beamer, scherm en flipover. 
Ons standaard koffiearrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en koekjes voor €5,95 per persoon per dagdeel. 

U kunt uw programma aanvullen met een bezoek aan onze expositie over de rijke historie van de Grebbelinie of een rondleiding over het Fort aan de Buursteeg. Wilt u daarnaast ook genieten van een heerlijke lunch of diner? Dan kunt u terecht bij restaurant de Grebbelounge.

 


Proef de sfeer