Vergaderruimtes Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude

Vergaderruimtes Veenendaal

Het kan voorkomen dat u buiten de omgeving van uw eigen kantoor wenst te vergaderen of verlangt te vergaderen met personen buiten uw bedrijf op een transparante locatie. Wat de situatie ook mag zijn, wanneer u op zoek bent naar een locatie voor uw volgende vergadering, bent u op de Grebbelinie bij Restaurant Grebbelounge aan het juiste adres. Hier beschikt u namelijk over de mogelijkheid tot het huren van comfortabele vergaderruimtes voor uw vergaderingen. Bij het restaurant Grebbelounge kunt u ten allen tijden terecht voor het reserveren van vergaderruimtes in de omgeving van Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude. Restaurant Grebbelounge beschikt over meerder ruimtes gelegen ten midden van prachtige natuur en met uitzicht op het Fort aan de Buurtsteeg.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken voor bezichtiging neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

De locatie

Restaurant Grebbelounge ligt op de grens van Veenendaal, Ede en Renswoude op de locatie van het Fort aan de Buursteeg. Dit bouwwerk was ooit een van de grootste en voornaamste verdedigingswerken van de Grebbelinie, een voormalige waterlinie tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. De locatie bevindt zich in het hart van een schitterend natuurgebied en op het kruispunt van talloze fiets- en wandelpaden. U kunt het restaurant overigens prima bereiken via zowel de autosnelweg als met gebruik van het openbaar vervoer. Dit komt vanzelfsprekend goed van pas met betrekking tot de organisatie van uw vergadering in de omgeving van Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude.

Het restaurant

Restaurant Grebbelounge is een modern en industrieel ingericht restaurant. Het concept van het restaurant draait om het drinken van koffie, heerlijke lunchen en ontspannen loungen. Daarnaast kunt u er ook prima dineren. Over deze opties beschikt u vanzelfsprekend ook tijdens uw vergadering. Smul tijdens het overleg van diverse overheerlijke gerechten. Verder biedt het restaurant u een prachtig uitzicht over de omringende natuur en natuurlijk het fort zelf. Restaurant Grebbelounge beschikt over meerdere zalen en een overdekt, verwarmd terras. Boek daarom nu een van de vergaderruimtes Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude bij Restaurant Grebbelounge.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland