Uit eten in Veenendaal

Uit eten in Veenendaal

Zo nu en dan eten we allemaal graag buiten de deur. Mocht u in of rondom Veenendaal op zoek zijn naar een geschikte locatie om heerlijk uit eten te gaan, dan moet u bij Restaurant Grebbelounge zijn. Dit restaurant, gelegen op het Fort aan de Buurtsteeg, wordt omgeven door de schitterende natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. In het restaurant kunt u zowel heerlijk lunchen als prettig dineren. Alle gerechten worden gemaakt met lokale producten of de beste producten uit Frankrijk, Duitsland en Spanje. U kunt bij Restaurant Grebbelounge te midden van een voortreffelijke natuurgebied op een historische locatie genieten van koude, warme of zoete gerechten. Kom hier uit eten in Veenendaal.

Wilt u meer informatie of reserveren neem dan contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

De menukaart

Bij Restaurant Grebbelounge wordt aan ieders wensen gedacht. Het restaurant beschikt dan ook over een uiterst gevarieerde menukaart. Zo heeft u de keus uit warme en koude gerechten, maar ook uit een aantal zoete versnaperingen. De menukaart bestaat voornamelijk uit een aantal kleinere gerechten die u los kunt bestellen als kleine lunch of kunt combineren tot een uitgebreid diner. Voor diegene die bij Restaurant Grebbelounge aan tafel schuiven met grote honger staan er speciale ‘bunkergerechten’ op de kaart. Na het eten van één van deze gerechten zit u gegarandeerd vol. De kinderen kunnen daarnaast kiezen voor het aparte bunkertjes menu.

De koffie

Koffie neemt een speciale positie in bij Restaurant Grebbelounge. U maakt tijdens uw lunch of diner dan ook kennis met een uitgebreid assortiment van bijzondere koffies, onder andere de slow coffee en single estate coffee. Deze koffies worden u bezorgd in samenwerking met Smit en Dorlas. Alle koffies van Restaurant Grebbelounge worden gemaakt van met de hand geoogste koffiebonen van kleine plantages. Deze koffiebonen worden vervolgens op een ambachtelijke manier gebrand. Op die manier wordt u de beste kwaliteit gegarandeerd. Alle koffies van Restaurant Grebbelounge vindt u op de speciale koffiekaart.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland