Trouwlocatie Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude

Trouwlocatie Veenendaal

Staan u en uw partner op het punt om in het huwelijksbootje te stappen, maar heeft u die perfecte trouwlocatie nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje bij Bezoekerscentrum Grebbelinie, Zalenverhuur Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude en Restaurant Grebbelounge op het Fort aan de Buurtsteeg. Dit is namelijk de mooiste trouwlocatie van Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude. Gelegen op het punt waar deze plaatsen elkaar ontmoeten vindt u deze prachtige locatie te midden van een wonderschoon natuurgebied. Met meerdere ruime zalen en een overdekt, verwarmd terras biedt Grebbelinie u een buitengewoon mooie trouwlocatie. De trouwlocatie Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude is uitermate geschikt voor de gehele ceremonie tot aan het knallende feest waarmee u de mooiste dag van uw leven afsluit. Bij bezoekerscentrum Grebbelinie en Restaurant Grebbelounge, beleeft u deze bijzondere dag op een onvergetelijke wijze.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken voor bezichtiging neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

Het restaurant

Bij Grebbelinie vindt u een prachtige locatie voor uw trouwfeest. Het restaurant Grebbelounge heeft een modern, industrieel en sfeervol interieur. Vanuit het restaurant heeft u bovendien uitzicht op het indrukwekkende fort. Dit fort was ooit één van de voornaamste en grootste verdedigingswerken van de waterlinie van het gebied. Restaurant Grebbelounge serveert daarnaast diverse overheerlijke gerechten gemaakt van lokale producten en etenswaren uit Duitsland, Frankrijk en Spanje. Omgeven wordt het restaurant daarnaast door een schitterend natuurgebied. Al met al, is Restaurant Grebbelounge in combinatie met Grebbelinie dé ideale trouwlocatie voor uw bruiloft in Veenendaal, Ede, Wageningen of Renswoude.

De locatie

Grebbelinie bevindt zich op het kruispunt van Veenendaal, Ede en Renswoude en wordt omgeven door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. De locatie bevindt zich op het Fort aan de Buurtsteeg gesitueerd op de plek van een voormalige waterlinie. In het omringende natuurgebied vindt u talrijke fiets- en wandelpaden en het Grebbelinie Bezoekerscentrum. Hier beschikt uw over allerhande vermakelijke activiteiten die u kennis laten maken met de rijke geschiedenis van het omliggende gebied. Restaurant Grebbelounge is overigens prima te bereiken, zowel via de autosnelweg als met het openbaar vervoer.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland