Trouwen op het fort

Trouwen

Bruiloft op het Fort aan de Grebbelinie.

Vanaf 1 juni 2018 officiele trouwlocatie Renswoude

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in omgeveing Renswoude, Ede, Veenendaal dan bent u bij Restaurant Grebbelounge op het goede adres. 

Restaurant Grebbelounge is 1 van de vier officiele trouwlocaties van Renswoude, op onze mooie locatie midden in het fort aan de buursteeg midden op de grebbelinie hebben we alle mogelijkheden om op een unieke manier jullie bruiloft te vieren. Of jullie nu alleen de ceremonie willen houden, overdekt of volledig in de natuur omringt door grachten, bunkers en een uniek uitzicht. Of alleen een feestavond, compleet verzorgt! Of jullie willen het complete plaatje bij ons is alles mogelijk. onze mooie en vooral rustige locatie biedt jullie de kans om de mooiste dag van jullie leven volledig naar wens te vieren.

Onze locatie ligt op ongeveer 500 meter van de afslag veenendaal A12, en is dus voor iedereen die jullie uitnodigen makkelijk te bereiken. 

Voor de kinderen op jullie bruiloft hebben we door onze ruimtes binnen en buiten veel te bieden, of jullie nu een springkussen willen, hollandse spelen, of een tv hoek de kinderen worden altijd goed vermaakt!

Voor meer informatie neem dan telefonisch of via ons contact formulier contact met ons op. 

 

 

 

 

 


Contact formulier


Wilt u teruggebeld worden?