Activiteiten

Activiteiten

Activiteiten Fort aan de Buursteeg

In samenwerking met organisatiebureau Sport Totaal die gevestigd is in Veenendaal, bieden wij verschillende activiteiten / arrangementen aan voor een culinair en sportief dagje uit. Het aanbod bevat zowel sportieve als minder sportieve opties. Alles is mogelijk, zoals rustig met de familie op pad of de samenwerking binnen uw bedrijf/ team verbeteren door middel van teambuilding activiteiten. Neem gerust een kijkje tussen alle opties. Voor vragen kunt u zowel bij Sport Totaal als bij Restaurant Grebbelounge terecht.
www.sporttotaal.nl of www.restaurantgrebbelounge.nl

Alle onderstaande activiteiten kunt u koppelen aan 1 van onze arrangementen  https://www.grebbeliniebezoekerscentrum.nl/restaurant-grebbelounge/arrangementen

Nieuw!!! in ons assortiment De E-chopper

Prijs p.p: 2 uur: € 25,00    3 uur: € 30,00     4 uur : € 37,50    5 uur: € 45,00

 

Schot in de roos

Met ( schot in de roos ) is het altijd raak! Dit super toffe uitje bestaat uit 4 onderdelen die allemaal met schieten, precisie en reactie vermogen te maken hebben. Wie van je vrienden, familie leden of collega's heed=ft de beste oog-handcoordinatie en gaat na het spel door als de nieuwe Robin Hood?   Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 

Disc Golf
Heeft u zin om een leuke activiteit te doen met uw vrienden en familie? Kom dan Disc golf spelen! Disc golf is de frisbeevariant van het traditionele golf. De bedoeling is het traject in zo min mogelijk worpen af te leggen.  Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 

GPS-tochten

Omdat Sport Totaal gek is op de combinatie van natuur en de uitdaging die een gps-toestel biedt, kun je bij Sport Totaal uit maar liefst vijf verschillende tochten kiezen. Daardoor is er altijd een tocht die past bij de wensen van jou en je vrineden, familie of collega's. Door goed te overleggen en samen de weg te beopalen, bereiken jullie uiteindelijk je doel! Voor mogelijkheden, opties en prijzen of offert op maat neem dan contact met Restaurant Grebbelounge of Sport Totaal op. 

Buks -en pistoolschieten
Zie je bij het woord 'schieten' gelijk allerlei Amerikaanse taferelen voor je? Nergens voor nodig, want ook bij Sport Totaal kun je komen buksschieten - en we zitten gewoon in het oer-Hollandse Veenendaal. Voor een uurtje schieten heb je dus helemaal geen vliegticket nodig! Maar wél een portie goeie zin in avontuur en uitdaging. 

Step tocht
Huur een stoere step voor een toertocht, groepsuitje, bedrijfsuitje of excursie samen met vrienden of familie. Onze steps kunnen tegen een stootje. Met dikke banden en een robuust frame zijn deze steps uitstekend te gebruiken op de weg, in het bos en op gevarieerd terrein.  Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 

Fiets tocht
Bent u op zoek naar een sportief en/of gezellig dagje uit voor een kleine of voor een grote groep? Wij helpen u graag met onze huurfietsen om op uw gemak mooie kilometers te maken in de omgeving. Onze tourfietsen zijn in zowel heren- als damesmodel in drie verschillende maten te verkrijgen.  Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 

Vlot bouwen 
Ga de uitdaging aan en probeer een stevig vlot te bedenken én bouwen. Kunnen jullie droog de overkant halen? Onder leiding van een Sport Totaal instructeur proberen jullie de beste bouwkunsten te laten zien met de aanwezige materialen.  Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 

Sumosprinten
In Japan zijn ze er gek op: twee dikke mannen in een weinig verhullende slip die elkaar al worstelend te lijf gaan. In Nederland is sumoworsten (nog) niet echt een ding, maar bij Sport Totaal hebben we wél iets wat er op lijkt: sumosprinten, het vetste uitje van het jaar! Het is zelfs zó leuk dat je er eigenlijk gewoon wel durven te beloven dat iedereen in je groep ervan in een deuk komt te liggen. Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 

Zeskamp
Voor groepen die opzoek zijn naar een actief uitje met lekker veel uitdaging en afwisseling, zijn onze zeskampen méér dan geschikt. Of jullie nu kiezen voor een basiszeskamo of voor een teamspiritzeskamp, in beweging komen jullie zeker! Deze activiteit zal onderleiding van Sport Totaal neer gezet worden bij restaurant Grebbelounge op het Fort. Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 

Bamboestieken
Een stapel bamboe en een berg elastiekjes. Dat is alles wat je van Sport Totaal krijgt als jullie bij ons komen Bamboestieken. Wat is hier het doel van? Binnen de tijd een zo hoog mogelijke toren bouwen. Durven jullie de uitdaging aan? Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 

Teambuilding
Veel menseen gebruiken de woorden 'bedrijfsuitjes' en 'teambuilding' als synoniemen. Op zich niet zo gek, want een teambuildingsactiviteit doet het meestal prima als bedrijfsuitje, vooral als er daarna nog wat ruimte is voor een borrel bij de Grebbelounge. Maar wat is teambuilding nou eigenlijk precies, en welke activiteiten lenen zich er het beste voor? Ons doel? Jou helpen bij het kiezen van een uitje dat écht past bij de doelstelling van je team of medewerkers. Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 
 
Money Making Adventure Fort aan de buursteeg 

De jacht op het grote geld is geopend... Samenwerken in teamverband staat in dit programma centraal. Alle deelne­mers werken eenzelfde programma af, dat qua inhoud rekening houdt met de sportieve en minder sportieve deelnemer. Kortom, iedereen kan deelnemen én bijdragen aan het eindresultaat van zijn/haar team. Deze gezamenlijkheid wordt nog eens onderstreept door het feit dat alle teams tegelijker­tijd op avontuur gaan.  Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 

Kolonisten van de grebbelinie 
De waterlinie Grebbelinie is al ruim vierhonderd jaar geleden gesticht, maar op dit evenement krijgen de deelnemers de kans dit opnieuw te doen. Verzamel met je team verschillende handelswaar om aan het einde van de dag de titel ´Kolonisten van de grebbelinie te mogen dragen! Communicatie, strijd en strategie zijn essentiële vaardigheden die de teams moeten bezitten om als winnaar uit de strijd te kunnen komen.  Voor prijzen of een offerte op maat neem dan contact met ons op. 

Mix & Match 
Bent u op zoek naar een origineel en gezellig dagje uit? Dan is Mix & Match het perfecte uitje voor u! Mix & Match is een activiteit bestaande uit twee onderdelen. Er zijn een aantal onderdelen waaruit u kunt kiezen, elk onderdeel is uniek. Al met al is het naast actief vooral erg leuk! De onderdelen waar u uit kunt kiezen zijn:
- E-chopper rijden
- Disc-golf
- Schot in de roos
- GPS-tochten
- Fietstochten
- Kanotochten
- Steptochten
-  Buks -en pistool schieten
- Bungeerun
- zeskamp
- Bouwfestijn
- Bamboestieken
- Geocaching
- Kussengevecht boven water
- Sumosprinten
- Mountainbiketocht