Restaurant Grebbelounge Koffie | Lunch | Diner

Restaurant Grebbelounge

De nieuwe autotunnel Voorpoort is inmiddels in gebruik. Wij zijn niet meer te bereiken via de N418 vanaf de A12 afslag 23 (Veenendaal-West). Van welke kant u ook komt, volg de borden Fort aan de Buursteeg/Grebbelinie Bezoekerscentrum.

Kerst Borrel of nieuwjaars borrel, we hebben nog enkele dagen vrij. Kom gerust langs om onder het genot van een bakje koffie jullie wensen door te nemen.

Restaurant Grebbelounge is gevestigd op het Fort aan de Buursteeg bij het Grebbelinie Bezoekerscentrum. Hier kunt u midden in de natuur genieten van een heerlijke kop koffie, lunch of diner.

Koffie, lunchen & loungen is het concept van dit prachtig gelegen restaurant. Met uitzicht over het fort bevindt u zich midden in een prachtig stukje natuur. Hier kunt u genieten van (h)eerlijke gerechtjes waarbij u de keuze heeft uit koud, warm & zoet. De gerechten bieden u de mogelijkheid om met een ruime keuze uit onze kaart een volwaardig en gevarieerd diner samen te stellen. Naast onze lounge gerechten serveren wij voor de grote eter bunkergerechten. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal bunkertjes menu.

Zoekt u de perfecte locatie voor uw feest of partij? Ook daarin staan wij voor u klaar. Met meerdere zalen, een verwarmd en overdekt terras en de mogelijkheid tot combineren met 1 van de belevenissen van het bezoekerscentrum bieden wij u alle benodigdheden om een onvergetelijk feest te kunnen vieren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Grebbelounge, gelegen aan Fort aan de Buursteeg op de grens van Ede, Veenendaal en Renswoude vormt één van de meest ambitieuze projecten in de Grebbelinie. Door de centrale ligging dichtbij de A12 en station De Klomp-Veenendaal is het goed bereikbaar. Als knooppunt in tal van fiets- en wandelpaden een prachtig startpunt om de linie te ontdekken.

 

  

 


Impressie foto's