Restaurant Grebbelounge Koffie | Lunch | Diner

Restaurant Grebbelounge

Openingstijden

Restaurant en terras open 10:00 tot 22:00 

Keuken open van 12:00 tot 21:00

Restaurant Grebbelounge, wie zijn wij? 

Het restaurant is te vinden op het Fort van de Grebbelinie. Wij zijn een restaurant waar u lekker kunt genieten buiten op het terras of in ons warm en gezellig restaurant. Bij ons is het een geschikte plaats voor een lekker lunch of een uitgebreid diner. Op het terras is het ook goed toeven onder het genot van een speciaal seizoens biertje en een passend wijntje met lekkere borrelhapjes. In het restaurant is er voldoende plaats voor kleine en/of grote gezelschappen met de nodige faciliteiten. Zo zijn er ook kinder stoelen aanwezig in het restaurant, is er ruimte voor het verschonen voor de allekleinste onder ons en zijn wij rolstoeltoegankelijk.

Ook bieden wij, Restaurant Grebbelounge, arrangementen, leuke/sportieve activiteiten en spellen op het Fort aan. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld bruiloften, recepties, personeelsfeesten en zoveel meer.

Sinds wij een samenwerking hebben gestart met Sport Totaal Veenendaal hebben wij onze arrangementen en activiteiten verbreedt. Nu hebben wij sinds kort onderandere de stoere E- choppers staan die je kunt huren vanaf 2 uur maar ook voor bijvoorbeeld 5 uur. Voor meer info volg ons ook op de website van onze partner: www.Sporttotaal.nl 

Wij denken graag met u mee en kunnen u een passende borrel en/of maaltijd bieden in een gastvrije en gemoedelijke omgeving. voor meer informatie bel 085 0410110 of stuur een mail naar info@grebbelounge.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier. 

Leuk weetje; vanaf 1 december 2020 starten wij met de verbouwing voor onze nieuwe feestzaal, ceremoniezaal en vergaderzalen.

De nieuwe autotunnel Voorpoort is inmiddels in gebruik. Wij zijn niet meer te bereiken via de N418 vanaf de A12 afslag 23 (Veenendaal-West). Van welke kant u ook komt, volg de borden Fort aan de Buursteeg/Grebbelinie Bezoekerscentrum. 

 


Impressie foto's