Openingstijden

Openingstijden

Grebbelinie Bezoekerscentrum is met ingang van 1 juni weer geopend. De Grebbelounge (met een prachtig terras) heeft aparte openingstijden. Vanwege de maatregelen rond covid-19 is het raadzaam om de website van het restaurant te bezoeken. Tijdens de gedeeltelijke lockdown was het restaurant als verblijfplaats dicht, maar kan/kon u bijvoorbeeld wel bij hen terecht voor afhalen, van koffie-to-go tot en met maaltijden. Zie daarvoor de website http://grebbelounge.nl 

Openingstijden winter 2020:

Maandag: gesloten

Dinsdag tot en met zondag: 12.30-16.00 uur

De lengte van deze periode is mede afhankelijk van de maatregelen rond corona en afspraken met het restaurant. Wanner meer bekend is, wordt dat hier bekend gemaakt.

Let op: vanwege Covid-19 is ons team vrijwilligers (deels risicogroep) tijdelijk kleiner geworden. Daardoor kunnen openingstijden wijzigen. 

U kunt uw toegangskaarten reserveren via het contactformulier. Wilt u daarop vermelden: de tijd die u wilt komen en het aantal personenen? Reserveren is sinds 1 juli 2020 niet meer verplicht, u mag sindsdien ook gewoon binnenwandelen. De kans bestaat dat u dan even moet wachten op een gezelschap dat wel gereserveerd heeft. U kunt in die tijd vast 'een kijkje nemen'  in de winkel, het restaurant en het omringende aarden fort. Wandelroutes liggen klaar.