Bereikbaarheid en parkeren

Bereikbaarheid en parkeren

Adres

Buursteeg 2
3927 EJ Renswoude

In het bezoekerscentrum is een lift aanwezig. De afmetingen van onze lift zijn: 130 centimer diep, 110 centimer breed en 210 centimer hoog. 

Fietsers en wandelaars

Vanuit Veenendaal volgt u de N418 vanaf de A12 afslag 23 (Veenendaal). Vlak na de spoorwegovergang gaat u linksaf en volg de borden naar het bezoekerscentrum. 

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is het Fort aan de Buursteeg en bezoekerscentrum goed bereikbaar via NS Station Veenendaal - De Klomp. Vanaf daar kun je het wandel-/fietspad langs de Klompersteeg volgen naar het bezoekerscentrum (circa 1 km). Op het station kun je een NS-fiets huren.

Met de auto

Het Grebbelinie Bezoekerscentrum is goed bereikbaar vanaf de A12, afslag 23 (Veenendaal-West) of afslag 23a (Veenendaal). Volg de borden Fort aan de Buursteeg/Grebbelinie Bezoekerscentrum. Parkeren bij het bezoekerscentrum is gratis. 

Werkzaamheden

Momenteel is de toegang tot het bezoekerscentrum verborgen achter wegwerkzaamheden. Het even zoeken, maar we zijn zeker bereikbaar!

De nieuwe autotunnel Voorpoort is inmiddels in gebruik. Wij zijn niet meer te bereiken via de N418 vanaf de A12 afslag 23 (Veenendaal-West). Van welke kant u ook komt, volg de borden Fort aan de Buursteeg/Grebbelinie Bezoekerscentrum.