Verjaardagsfeest Grebbelinie Bezoekerscentrum

Een jaar geleden opende het Grebbelinie Bezoekerscentrum haar deuren. Dat vieren we graag met alle belangstellenden van het Grebbelinie Bezoekerscentrum op donderdag 20 september.

Die dag staan onze acht houten soldaten in de hoofdrol. Elke soldaat staat voor een bepaalde periode in de geschiedenis waarop de Grebbelinie een belangrijke rol speelde als verdedigingslinie. De soldaten verwelkomen bezoekers bij de ingang van het bezoekerscentrum en vertellen in de expositie het verhaal van de Grebbelinie.

Momenteel staan de houten soldaten op willekeurige volgorde bij de ingang. Op 20 september zetten we ze op de juiste plek: in chronologische volgorde, van Enrico in 1629 tot en met Tom in 1945. De ingang staat daarmee symbool voor het erfgoed van de Grebbelinie en alle verhalen die daarbij horen.

Vier met ons mee tussen 17:00 en 19:00. Met een drankje proosten we met alle belangstellenden op het Grebbelinie Bezoekerscentrum en geeft onze inhoudelijk coördinator een toelichting gegeven over de soldaten. I.v.m. catering graag per mail doorgeven met hoeveel personen u van plan bent te komen (info@grebbeliniebezoekerscentrum.nl).