Nieuwsbrief Oktober

Nieuwsbrief Oktober

Grebbelinie Bezoekerscentrum
 

Locatietheater “Ieder zijn oorlog”

 
In september werd door 14karaats een aantal keer een theatervoorstelling georganiseerd. Het was een groot succes, mede dankzij de gratis toegang voor paspoorthouders.
Ken je vrienden of familie die ook paspoorthouder willen worden en willen profiteren van de voordelen? Vanaf oktober is het paspoort voor €10,- te verkrijgen. Kijk op de site voor meer informatie.
 

Grebbelinie Inundatie Escape Room


Fort Evenementen organiseerde afgelopen week de eerste Virtual Reality Escape Room bij ons op het Fort. De deelnemers kregen 60 minuten de tijd om sloten van de kist te krijgen en de inundatie van de Grebbelinie te starten! Durf jij deze uitdaging aan mail ons dan voor extra informatie?
 

Verkenningstocht met Tom’s Story


Een groep mensen is er op uit getrokken om in de voetsporen te treden van de Canadese soldaat Tom. Uitrusting compleet? Auto gecontroleerd? Start de motoren en bestuur onder begeleiding van ABC Events zelf de voertuigen door de omgeving!

Ook deze of een van de andere activiteiten beleven? Kijk op de website!
 

Nationale Archeologie Dagen 

 
Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober worden de Nationale Archeologie dagen georganiseerd. Ook het Fort aan de Buursteeg doet hieraan mee. De dag zit vol activititeiten;
Natuurlijk is onze expositie ook gewoon te bezoeken.