Nieuwjaarsborrel Renswoude, Veenendaal, Ede

Nieuwjaarsborrel

Kom genieten van een Nieuwjaarsborrel Renswoude, Veenendaal en Ede bij Restaurant Grebbelounge

Op het Fort aan de Buursteeg in Renswoude bij het Grebbelinie Bezoekerscentrum vind u midden in de natuur het sfeervolle Restaurant Grebbelounge. Zowel de omgeving als de locatie van Restaurant Grebbelounge is zeer geschikt voor het geven van een perfecte Nieuwjaarsborrel Renswoude, Veenendaal en Ede. Kom gerust even lang om de mogelijkheden te bekijken en de sfeer te proeven. Restaurant Grebbelinie heeft besloten om een speciale Nieuwjaarsborrel Renswoude, Veenendaal en Ede actie arrangement op te stellen waar we u graag alles over vertellen.

Nieuwjaarsborrel Renswoude, Veenendaal en Ede arrangement

Tijdens het Nieuwjaarsborrel Renswoude, Veenendaal en Ede arrangement komen u en uw collega’s werkelijk niets tekort. Er kan een onbeperkt aantal drankjes gedronken worden naar keus. U wordt gastvrij ontvangen met natuurlijk een glas bubbels! Gevolgd door koffie en thee en ski taart. Ook worden er oliebollen en appelbeignets geserveerd. Als afsluiting komt de serveerster langs met een heerlijk warm bittergarnituur en kunt u genieten van de nootjes en zoutjes die er aangeboden worden. Het Nieuwjaarsborrel Renswoude, Veenendaal en Ede arrangement duurt 3 uur en kost normaal gesproken 27 euro per persoon. Maar omdat de Grebbelounge actie geld kunt u dit arrangement nu boeken voor slechts 24,50 euro per persoon!

Diverse zalen beschikbaar voor een Nieuwjaarsborrel Renswoude, Veenendaal en Ede

Restaurant Grebbelounge beheert meerdere sfeervolle ruimtes en zalen die uitermate geschikt zijn voor een Nieuwjaarsborrel Renswoude, Veenendaal en Ede. Ook een groot aantal gasten zijn welkom. Uiteraard richten wij onze zalen extra sfeervol in met Nieuwjaarsversiering en kunt u ook gebruik maken van het overdekte en verwarmde terras. Wij doen er bij Restaurant Grebbelounge graag alles aan om u en uw collega’s een onvergetelijke Nieuwjaarsborrel Renswoude, Veenendaal en Ede te laten beleven. Een Nieuwjaarsborrel waarna het productieve jaar goed van start kan gaan!

Meest gezocht:

Feestlocatie Veenendaalbedrijfscatering Ede - Catering Veenendaal - Kerstborrel Ede - Nieuwjaarsborrel Veenendaal