Lunch voor bedrijven Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude

Lunch voor bedrijven Veenendaal

Bij Restaurant Grebbelounge is er voor elk wat wils. Zo kunt u hier ook uitstekend terecht voor een heerlijke lunch voor bedrijven in Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude. Kom gezellig met uw collega’s bij ons langs en geniet van een verscheidenheid aan gerechten van de voortreffelijke menukaart. De menukaart van Restaurant Grebbelounge leent zich ideaal voor een lunch voor bedrijven. U heeft de keus uit zowel warme, koude als zoete gerechten. Het restaurant op het Fort aan de Buurtsteeg heeft naast een uitgebreide kaart ook een heel assortiment aan heerlijke koffies.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

Restaurant Grebbelounge

Restaurant Grebbelounge is een modern, industrieel restaurant gelegen te midden van een wonderschoon natuurgebied. Het restaurant bevindt zich op het Fort aan de Buurtsteeg op de oude waterlinie van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Dit was ooit één van de voornaamste verdedigingspunten. Nabij het restaurant treft u daarom ook het Grebbelinie Bezoekerscentrum aan, dit centrum biedt u tal van activiteiten. Rondom het restaurant vindt u daarnaast een scala aan fiets- en wandelpaden die u door de omliggende natuur leiden. Bij Restaurant Grebbelounge geniet u van een historische lunch voor bedrijven in Veenendaal Ede, Wageningen en Renswoude met uitzicht op een schitterende omgeving.

De lunch

Wanneer u een blik werpt op de menukaart van Restaurant Grebbelounge zal het u meteen opvallen dat u over een aanzienlijke keus beschikt. Geniet van het heerlijke boerenbrood, een voortreffelijke soep, een gezonde salade of één van de andere smakelijke gerechten. Ook heeft u de keus om verschillende kleinere gerechten – bites – te combineren tot een meer uitgebreide lunch. Naast het eten smult u van een speciale koffie, een natuurlijke smoothie of een fris biertje of wijntje. In het geval van grote honger kiest u voor één van de ‘bunkergerechten’. Bij Restaurant Grebbelounge komt niemand iets tekort.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Groepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland