Kerstborrel Renswoude, Veenendaal, Ede

Kerstborrel Renswoude, Veenendaal, Ede

Kom genieten van een kerstborrel Renswoude, Veenendaal en Ede in Restaurant Grebbelounge

Ook dit jaar kunt u weer volop genieten van een kerstborrel Renswoude, Veenendaal en Ede bij Restaurant Grebbelounge. Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor de kerstborrel van uw team of bedrijf? Kom dan zeker op onze locatie de mogelijkheden bekijken en de sfeer proeven. Speciaal voor de feestdagen hebben wij een overheerlijk kerstborrel Renswoude, Veenendaal en Ede arrangement samengesteld.

De sfeervolle omgeving van restaurant Grebbelounge

Midden in de natuur op het fort aan de buursteeg bij het Grebbelinie bezoekerscentrum vind u restaurant Grebbelounge. Deze sfeervolle locatie heeft alles om u en uw collega’s een onvergetelijke kerstborrel Renswoude, Veenendaal en Ede te bezorgen. Restaurant Grebbelounge beheert meerdere zalen en een verwarmd en overdekt terras, dat natuurlijk tijdens de feestdagen extra sfeervol is ingericht.

Maak gebruik van het Kerstborrel Renswoude, Veenendaal en Ede arrangement!

Als u gebruik wilt maken van het Kerstborrel Renswoude, Veenendaal en Ede arrangement, wacht dan niet te lang en boek nu! Normaal kost dit arrangement 27 euro per persoon maar als u nu spoedig boekt betaalt u voor het Kerstborrel Renswoude, Veenendaal en Ede arrangement slechts 24,50 euro per persoon! U kunt in een tijdsduur van 3 uur genieten van een warm onthaal met een feestelijke kerst cocktail met koffie en thee en kerst cake. Gevolgd door heerlijke kerstboom pizzapunten, cranberry bladerdeeg hapjes en kipspiesjes afkomstig van de Green Egg. Heeft u nog niet voldoende genoten dan kunt u uiteraard ook nog gebruik maken van het uitgebreide Hollandse kaas plateau en de nootjes en zoutjes die geserveerd worden. Tijdens het Kerstborrel Renswoude, Veenendaal en Ede arrangement komt u werkelijk niets te kort en in samenspraak met de prachtige sfeervolle ruimte en omgeving van Restaurant Grebbelounge kunt u het jaar niet mooier afsluiten samen met uw collega’s.

Meest gezocht:

Feestlocatie Veenendaalbedrijfscatering Ede - Catering Veenendaal - Kerstborrel Ede - Nieuwjaarsborrel Veenendaal