Groepsarrangementen Veenendaal, Ede en Wageningen

Groepsarrangementen Veenendaal

Wenst u binnenkort met een grote groep op uit te gaan? Bij Restaurant Grebbelounge kun u een aantal uitstekende groepsarrangementen boeken. Dus bent u op zoek naar groepsarrangementen in de omgeving Veenendaal, Ede en Wageningen dan bent u bij de Grebbelounge aan het juiste adres. Deze arrangementen van restaurant Grebbelounge zijn ideaal voor een feest of partij met een grote groep. De gehele groep geniet op die manier van heerlijke eten gemaakt van de beste producten uit vier landen. De gezellige sfeer op een schitterende locatie maken het groepsarrangement helemaal af.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken voor bezichtiging neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

Type arrangementen

Bij Restaurant Grebbelounge heeft u de keus uit een aantal arrangementen. Zo kunt u onder andere één van de vier feestarrangementen selecteren. Deze duren allen drie of vier uur en zijn te boeken vanaf 25 personen. Het ene feestarrangement is iets uitgebreider dan het andere, aan u de keus welk arrangement het best op uw feest of partij en uw gasten aansluit. Verder kunt u kiezen voor het 4 Landen Buffet de Grebbelinie, het Walking Diner arrangement, de BBQ de Grebbelinie of het 3-gangen Menu de Grebbelinie. Geniet bijvoorbeeld van een koud en warm buffet, het lekkerste streetfood, een heerlijke BBQ of een volledig menu. De gehele groep zal in ieder geval gegarandeerd genieten.

De locatie

U vindt Restaurant Grebbelounge op het punt waar Veenendaal, Ede en Renswoude elkaar kruisen. Het restaurant bevindt zich op het Fort aan de Buurtsteeg. Honderden militairen verbleven hier op de Grebbelinie, één van de voornaamste waterlinies van Nederland. Naast het restaurant vindt u dan ook het Grebbelinie Bezoekerscentrum. De locatie wordt verder omringd door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Dit mooie landschap wordt bovendien doorkruist door vele fiets- en wandelpaden. Hier zou u dus met uw groep ook prima gebruik kunnen maken. Bent u op zoek naar groepsarrangementen in Veenendaal, Ede en Wageningen, kijk dan eens bij Restaurant Grebbelounge.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland