Groepsarrangementen Utrecht

Groepsarrangementen Utrecht

Zoekt u nog een geschikte locatie voor uw festiviteit in de buurt van Utrecht? Op circa een half uurtje van deze stad vindt u Restaurant Grebbelounge. Hier heeft u de keus uit een aantal uitstekende groepsarrangementen. Kies bijvoorbeeld voor één van de speciale feestarrangementen van het restaurant. Deze voorzien u drie tot vier uur lang van de lekkerste drankjes en voortreffelijk eten. Verder heeft u de keus uit groepsarrangementen met een buffet, streetfood, een BBQ of een compleet 3-gangen menu. U en uw gasten zullen op en top genieten van een heerlijke avond tijdens één van de groepsarrangementen Utrecht van Restaurant Grebbelounge.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken voor bezichtiging neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

Restaurant Grebbelounge

Op het Fort aan de Buurtsteeg op het kruispunt van Veenendaal, Ede en Renswoude vindt u Restaurant Grebbelounge. Dit modern, industrieel ingericht restaurant beschikt over de lekkerste gerechten gemaakt van lokale streekproducten en de beste producten uit Duitsland, Frankrijk en Spanje. Het restaurant beschikt over een aantal zalen en een overdekt, verwarmd terras. Dit maakt het een ideale locatie voor een groepsarrangementen dichtbij Utrecht. Vanuit het restaurant heeft u verder een uitzicht op het omliggende schitterende landschap van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Lekker eten en drinken te midden van een prachtige natuurgebied. Dat krijgt uw groep tijdens groepsarrangementen Utrecht bij Restaurant Grebbelounge.

Fort aan de Buurtsteeg

Het Fort aan de Buurtsteeg, de prachtige locatie van Restaurant Grebbelounge, was vroeger een van de belangrijkste verdedigingswerken van Nederland. Het was destijds namelijk één van de voornaamste waterlinies. Talloze militairen bivakkeerden hier. Het fort werd gebouwd op het kruispunt van de Buurtsteeg en de Slaperdijk op het punt waar Veenendaal, Ede en Renswoude elkaar ontmoetten. Het fort wordt omringd door een prachtig landschap, waardoor het dan ook een mooie locatie is om de militaire geschiedenis van ons land te ontdekken. Op het Fort aan de Buurtsteeg vindt u naast Restaurant Grebbelounge ook het Grebbelinie Bezoekerscentrum.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen Veenendaal - Groepsarrangementen Gelderland