Groepsarrangementen Gelderland

Groepsarrangementen Gelderland

In de grootste provincie van ons land, Gelderland, vindt u onder andere Restaurant Grebbelounge. Een perfecte locatie voor het boeken van groepsarrangementen in Gelderland. Het restaurant biedt namelijk een scala aan uitstekende arrangementen die uw groep van alle gemakken voorziet. Denk hierbij aan een verscheidenheid aan overheerlijke gerechten, een grote hoeveelheid drankjes en een amusante sfeer. U heeft bijvoorbeeld de keus uit een arrangement speciaal ingericht op een feest, een arrangement met BBQ of een arrangement met 3-gangen menu. Met behulp van een van de volledig uitgeruste groepsarrangementen Gelderland van Restaurant Grebbelounge beleeft uw groep een onvergetelijk feest. Voor een ruime keus uit groepsarrangementen in Gelderland moet u echt bij Restaurant Grebbelounge zijn.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken voor bezichtiging neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

Het restaurant

Een modern, industrieel interieur, een veelzijdige selectie aan overheerlijke gerechten en een omliggend schitterend landschap. Dat is Restaurant Grebbelounge. Alle gerechten worden bovendien gemaakt van lokale producten en producten uit Frankrijk, Duitsland of Spanje. Koffie, lunchen en loungen vormen het concept van het restaurant. U kunt er echter ook heerlijke dineren en genieten van een compleet verzorgd groepsarrangement. Het mooie natuurgebied dat het restaurant omringd, is dat van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Het feit dat Restaurant Grebbelounge omgeven wordt door zo’n prachtige natuur zorgt ervoor dat u vanuit het restaurant tijdens de groepsarrangementen Gelderland van een wonderschoon uitzicht geniet.

Waar vindt u ons?

U kunt Restaurant Grebbelounge vinden op het punt waar Veenendaal, Ede en Renswoude elkaar kruisen. Hier treft u het Fort aan de Buurtsteeg aan. Dit ambitieuze project was in het verleden één van de voornaamste en grootste verdedigingswerken van de waterlinie van dit gebied. Deze rijke militaire geschiedenis straalt dan ook van de locatie af. Rondom het fort – en dus het restaurant – vindt u meerdere fiets- en wandelpaden. Heerlijk om hier tijdens de groepsarrangementen Gelderland gebruik van te maken. Restaurant Grebbelounge is overigens gemakkelijk te bereiken via zowel de A12 als het station Veenendaal - De Klomp.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen Utrecht