Feestlocatie Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude

Feestlocatie Veenendaal

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor een feest of partij in of rondom Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude? Boek dan een arrangement bij Restaurant Grebbelounge. Dit restaurant, gelegen op de grens van Veenendaal, Ede en Renswoude op de locatie Fort aan de Buurtsteeg, biedt u een heerlijke avond op een prachtige locatie voorzien van smakelijke gerechten. Vanuit het restaurant genieten u en uw gasten bovendien van een mooi uitzicht op het fort en de omringende natuur. Restaurant Grebbelounge beschikt over meerder zalen en een verwarmd, overdekt terras en is daarom de feestlocatie Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken voor bezichtiging neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

Feestavondarrangement

Restaurant Grebbelounge biedt u onder andere de keus uit een aantal voortreffelijke feestavondarrangementen vanaf 25 personen. Deze arrangementen duren allen drie of vier uur, zo heeft u voldoende tijd voor het houden van een gedenkwaardig feest. Onder andere kunt u kiezen voor een drie uur durend arrangement met een oneindige hoeveelheid drankjes naar keus in combinatie met een heerlijk Amsterdams plateau voor iedere gast. Verder kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een arrangement van vier uur met koffie, thee en andere drankjes, diverse soorten gebak en nootjes, bittergarnituur, baquetteslices en mini saucijzenbroodjes. De keuze is uiteraard aan u. Informeer vrijblijvend naar alle andere mogelijkheden bij de feestlocatie Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude.

Overige arrangementen

Naast de feestavondarrangementen biedt de feestlocatie Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude u nog de keus uit een aantal andere arrangementen. Kies er bijvoorbeeld voor uw gasten te laten genieten van het 4 Landen Buffet de Grebbelinie. Bij dit arrangement beschikt u tijdens uw feest over een heerlijk warm en koud buffet. Verder kunt u er ook voor kiezen het Walking Diner arrangement met streetfood te nemen of te smullen van de BBQ de Grebbelinie. Als laatste heeft u de optie voor een 3-gangen menu waarbij u en uw gasten genieten van een drietal overheerlijke menugangen. Restaurant Grebbelounge staat te allen tijde voor u klaar tijdens uw feest of partij.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland