Dineren in Veenendaal of Renswoude

Dineren in Veenendaal

Bent u op zoek naar een heerlijke locatie waar u kunt dineren in Veenendaal of Renswoude? Dit vindt u bij Restaurant Grebbelounge op het Fort aan de Buurtsteeg. Het restaurant bevindt zich op het punt waar Veenendaal Renswoude en Ede elkaar ontmoeten. Zowel voor het dineren in Veenendaal als het dineren in Renswoude kunt u hier dus uitstekend terecht. Restaurant Grebbelounge is een uiterst gezellig restaurant dat beschikt over meerdere zalen en een verwarmd, overdekt terras. Verder wordt het restaurant omringd door prachtige natuur, hierdoor beschikt u tijdens uw diner dan ook over een uitzonderlijk mooi uitzicht.

Wilt u meer informatie of reserveren neem dan contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

De menukaart

Op de menukaart van Grebbelounge treft u menig voortreffelijk gerecht aan. Het concept van de kaart draait om kleinere, zowel warme als koude gerechten. Deze kunt u zelf naar wens combineren tijdens uw diner. Op die manier proeft u meerdere gerechten tijdens één enkel maal. Voor diegenen die hier echter niet vol van raken, staan er ook speciale ‘bunkergerechten’, voor de grote honger, op de menukaart. Voor kleine kinderen beschikt Restaurant Grebbelounge daarnaast over het ‘bunkertjesmenu’. Naast warme en koude gerechten heeft u de keus uit verscheidene overheerlijke zoete gerechten als nagerecht. Zo maakt u uw diner dan ook compleet. Naast het eten kunt u overigens genieten van speciale koffies, wijn of bier.

Waar vindt u Restaurant Grebbelounge?

Restaurant Grebbelounge ligt op de oude waterlinie van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe. Dit was ooit, met het Fort aan de Buurtsteeg, het aanzienlijkste en voornaamste verdedigingspunt van dit gebied. Vandaag de dag treft u hier echter Restaurant Grebbelounge en het Grebbelinie Bezoekerscentrum aan. Rondom het restaurant en het bezoekerscentrum vindt u talloze fiets- en wandelpaden via welke u het directe natuurgebied kunt ontdekken. Restaurant Grebbelounge en het Grebbelinie Bezoekerscentrum zijn beide gemakkelijk te bereiken via de autosnelweg of met het openbaar vervoer. Dus wilt u gaan dineren in Veenendaal of Renswoude, kom dan zeker een keer aan bij Restaurant Grebbgelounge!

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland