Catering Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude

Catering Veenendaal

Dient u binnenkort een evenement in Veenendaal, Ede, Wageningen of Renswoude te organiseren waarvoor u op zoek bent naar een betrouwbare cateraar die u en uw gasten van overheerlijke gerechten voorziet? Dan kunt u daarvoor terecht bij Restaurant Grebbelounge. Grebbelounge  is namelijk niet alleen een prima locatie waar u geniet van een kop koffie en een heerlijke maaltijd, maar heeft ook een uitstekende catering. Catering Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude voorziet u met alle plezier van de heerlijkste gerechten op locatie.

Wilt u meer informatie of een afsraak maken voor een catering neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

De gerechten

Wanneer u voor catering Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude van Restaurant Grebbelounge kiest, kiest u voor een verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Of u nu warme, koude, hartige of zoete gerechten wenst, het kan bij de catering van Restaurant Grebbelounge allemaal. Ook een combinatie is uiteraard mogelijk. Zo kunnen er kleinere gerechten voor u worden gemaakt die hartig en zoet met elkaar combineren. Het grootste deel van de gerechten wordt bovendien vervaardigd met lokale streekproducten. Dit proeft u gegarandeerd terug! Verder wordt er ook gewerkt met heerlijke producten uit Duitsland, Frankrijk en Spanje. U en uw gasten zullen gegarandeerd smullen en met een voldaan gevoel uw feest verlaten.

Het restaurant

Catering Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude van het Restaurant Grebbelounge bevindt zich op het Fort van de Buursteeg gelegen op het knooppunt van deze plaatsen. Op deze prachtige locatie kunt u koffie drinken, lunchen en loungen met uitzicht op het fort en de schitterende natuur die het restaurant omringt. Vanuit het restaurant beschikt u overigens over de optie om deze gedenkwaardige omgeving te ontdekken en enkele activiteiten te ondernemen bij het aangrenzende Grebbelinie Bezoekerscentrum. U zult tijdens uw bezoek aan Restaurant Grebbelounge, of wanneer u gebruik maakt van onze cateringservice onvermijdelijk genieten. De locatie is bovendien prima te bereiken, zowel via de autosnelweg als met het openbaar vervoer.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes VeenendaalBedrijfsuitjes VeenendaalZakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland