Catering Renswoude, Veenendaal, Ede

Catering Renswoude, Veenendaal, Ede

Regel de Catering Renswoude, Veenendaal en Ede voor een onvergetelijk feest!

Bij restaurant Grebbelounge verzorgen wij ook Catering Renswoude, Veenendaal en Ede. Dus naast de overheerlijke gerechten die wij in ons sfeervolle restaurant serveren kunt u tijdens een feestavond in één van onze zalen ook gebruik maken van onze catering service met vele mogelijkheden.

Een onvergetelijk feest met de catering Renswoude, Veenendaal en Ede

Restaurant Grebbelounge is gelegen in de prachtige natuur naast het Grebbelinie Bezoekerscentrum. Naast het sfeervolle restaurant met verwarmd en overdekt terras kunt u ook gebruik maken van onze feestelijke zalen. De zalen zijn zeer geschikt voor grotere feestelijke gebeurtenissen. Tijdens het feesten kunt u gebruik maken van de Catering Renswoude, Veenendaal en Ede. Een catering Renswoude, Veenendaal en Ede kan uitgevoerd worden in diverse vormen zoals bijvoorbeeld een Walking Diner, BBQ of Buffet. Vraag gerust naar de mogelijkheden en maak uw wensen kenbaar!

Catering Renswoude, Veenendaal en Ede arrangementen

Wij nodigen u van harte uit om onze locatie te komen bezoeken aan de Buursteeg in Renswoude. U kunt dan direct de sfeer proeven en de verschillende zalen bekijken. Daarnaast vertellen wij u natuurlijk graag over onze verschillende Catering Renswoude, Veenendaal en Ede arrangementen. Uiteraard zijn deze arrangementen ook terug te vinden op onze website onder het kopje: Arrangementen

Een catering Renswoude, Veenendaal en Ede op maat is ook mogelijk!

Heeft u bepaalde ideeën of wensen over een Catering Renswoude, Veenendaal en Ede die niet tussen onze arrangementen staan? Schroom dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via
het contactformulier op onze website of door te bellen naar 085-0410110. Wij staan u graag te woord en denken met u mee. Wij kunnen ook een Catering Renswoude, Veenendaal en Ede op maat voor u samen stellen. Ook als er rekening gehouden dient te worden met bepaalde dieetwensen bijvoorbeeld.

Meest gezocht:

Feestlocatie Veenendaalbedrijfscatering Ede - Catering Veenendaal - Kerstborrel EdeNieuwjaarsborrel Veenendaal