Bedrijfsuitjes Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude

Bedrijfsuitjes Veenendaal

Teambuilding, geen enkele organisatie slaat dit tegenwoordig nog over. Het vertrouwen tussen collega’s versterken, elkaar beter leren kennen of eenvoudigweg samen een gezellige dag beleven. Het kan allemaal bij Restaurant Grebbelounge gelegen op het Fort aan de Buurtsteeg. Dit restaurant wordt omgeven door een prachtig natuurgebied en het fort en biedt u daarom een prachtig uitzicht. Daarnaast heeft het restaurant meerdere zalen en een overdekt, verwarmd terras. Restaurant Grebbelounge biedt u de ideale locatie voor uw bedrijfsuitjes in Veenendaal, Ede, Wageningen en Renswoude.

Wilt u meer informatie, reserveren of een afsraak maken voor bezichtiging neem dan geheel vrijblijven contact met ons op via 085 - 04 101 10 of ga hier naar ons contact formulier en wij nemen binnen 24-uur contact met u op.

Verschillende arrangementen

Restaurant Grebbelounge biedt verschillende bedrijfsuitjes arrangementen aan. Tijdens het bedrijfsuitje geniet u van gezelligheid, meerdere drankjes en overheerlijke gerechten. Alle arrangementen hebben een duur van drie of vier uur en zijn te boeken vanaf 25 personen. De vele mogelijkheden maken het eenvoudig om een bedrijfsuitje in Veenendaal, Ede, Wageningen of Renswoude helemaal volgens planning te laten verlopen. Het ene arrangement biedt u bijvoorbeeld een onbeperkte hoeveelheid drankjes in combinatie met verscheidene versnaperingen. Terwijl het andere arrangement u laat beschikken over een compleet 3-gangen menu voor alle collega’s. De gerechten in restaurant Grebbelounge worden gemaakt van de beste streekproducten in combinatie met producten uit Frankrijk, Duitsland en Spanje. De keus is geheel aan u.

Grebbelinie Bezoekerscentrum

Gelegen nabij Restaurant Grebbelounge vindt u het Grebbelinie bezoekerscentrum. Hier treft u de mogelijkheid tot een assortiment van de meest vermakelijke activiteiten aan die zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Deze activiteiten laten u op een plezierige manier kennis maken met het omringende natuurgebied en zijn meer dan interessante geschiedenis. Van deze activiteiten kunt u vanzelfsprekend ook gebruik maken tijdens uw bedrijfsuitjes arrangement. Boek één van de vele workshops, een verkenningsmissie of geniet van een vermakelijke demonstratie van het militaire leven. Bij het Grebbelinie Bezoekerscentrum, zeker in combinatie met Restaurant Grebbelounge, beleven u en uw collega’s ongetwijfeld één van de meest onvergetelijke bedrijfsuitjes.

Meest gezocht:

Zaalverhuur VeenendaalCatering VeenendaalTrouwlocatie VeenendaalFeestlocatie VeenendaalVergaderruimtes Veenendaal - Zakelijke lunch VeenendaalUit eten in VeenendaalVerwarmd terras in Veenendaal Dineren in Veenendaal  - Lunch voor bedrijven VeenendaalGroepsarrangementen VeenendaalGroepsarrangementen UtrechtGroepsarrangementen Gelderland