12 oktober Platformbijeenkomst

Activiteit

Verborgen erfgoed

Op vrijdag 12 oktober vindt de twaalfde Grebbelinie platformbijeenkomst plaats. Deze dag staat in het teken van verborgen erfgoed in Grebbelinie. Dat blijkt onder andere uit de locaties die we gaan bezoeken, namelijk de voormalig Willibrorduskerk aan de Nieuweweg Noord 253 en een excursie naar de Batterij aan de Schalmdijk.

Om 13:15 uur verzamelen we bij het Grebbelinie Bezoekerscentrum. Het programma start om 13:30 uur en duurt tot 16:30 uur. 

Tijdens de bijeenkomst wordt u op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen in de Grebbelinie. Wilt u uw eigen initiatief inbrengen, dan klimt u op een munitiekist om het aan de aanwezigen te vertellen. Wilt u van deze gelegenheid gebruik maken, laat het ons dan vooraf weten.  Op het programma staat ook een excursie naar de Batterij aan de Schalmdijk. Voor ieder staat een fiets klaar waarmee we door het Grebbelinielandschap fietsen om op de Schalmdijk uitleg te krijgen over verborgen sporen in het verdedigingswerk. Bij terugkomst op het bezoekerscentrum sluiten we af met een borrel.

Klik hier om aan te melden voor de platformbijeenkomst.

Over het platform

Het platform is een ideale plek om te ontdekken op welke manier we samenwerking in het gebied gestalte kunnen geven. Een mooi voorbeeld is de recent verschenen recreatiekaart die we hebben uitgebracht en die we met alle gasten willen delen. Daarop staan niet alleen de bijzondere locaties in de Grebbelinie, maar ook de ondernemers en infocentra met wie we samenwerken.
Heeft u een Grebbelinie onderneming? Neem dan ook uw folder of brochure mee. In het bezoekerscentrum maken wij daar graag plek voor vrij.

Graag tot 12 oktober!


Beschikbaarheid controleren