Sport en spel

Sport en spel

Organisatiebureau Sport Totaal Veenendaal biedt op het Fort aan de Buursteeg verschillende activiteiten aan voor een dagje uit. Het aanbod bevat zowel sportieve als minder sportieve opties, rustige activiteiten met de familie of voor teamuitjes. Voor vragen neemt u direct contact op met Sport Totaal.

Robin Hood
Leer boogschieten als een echte professional! Onder begeleiding van een ervaren instructeur van Sport Totaal kan iedereen de nieuwe Robin Hood worden. Deze uitdagende activiteit is leuk voor jong én oud.
Duur:               1,5 uur

Disc Golf

Heeft u zin om een leuke activiteit te doen met uw vrienden en familie? Kom dan Disc golf spelen! Disc golf is de frisbeevariant van het traditionele golf. De bedoeling is het traject in zo min mogelijk worpen af te leggen.  

Step tocht
Huur een stoere step voor een toertocht, groepsuitje, bedrijfsuitje of excursie samen met vrienden of familie. Onze steps kunnen tegen een stootje. Met dikke banden en een robuust frame zijn deze steps uitstekend te gebruiken op de weg, in het bos en op gevarieerd terrein.

Fiets tocht
Bent u op zoek naar een sportief en/of gezellig dagje uit voor een kleine of voor een grote groep? Wij helpen u graag met onze huurfietsen om op uw gemak mooie kilometers te maken in de omgeving. Onze tourfietsen zijn in zowel heren- als damesmodel in drie verschillende maten te verkrijgen.
 

Teambuilding
Op zoek naar leuke en uitdagende activiteiten waarbij samenwerking een vereiste is? Probeer eens het teambuilding arrangement van Sport Totaal! Naast inzet, samenwerking en positiviteit is ook gezelligheid nadrukkelijk aanwezig. De onderdelen zijn: helicopterspel, moerasoversteek, bamboebouwen en het ravijn. Al nieuwsgierig J?
Duur:               2 uur   
 

Mix & Match

Bent u op zoek naar een origineel en gezellig dagje uit? Dan is Mix & Match het perfecte uitje voor u! Mix & Match is een activiteit bestaande uit twee onderdelen. Er zijn een aantal onderdelen waaruit u kunt kiezen, elk onderdeel is uniek. Al met al is het naast actief vooral erg leuk! De onderdelen waar u uit kunt kiezen zijn:

- aquaballen
- bamboestieken
- boogschieten
- constructiebouw
- disc-golf
- geocaching
- sumosprint

Vlot bouwen
Ga de uitdaging aan en probeer een stevig vlot te bedenken én bouwen. Kunnen jullie droog de overkant halen? Onder leiding van een Sport Totaal instructeur proberen jullie de beste bouwkunsten te laten zien met de aanwezige materialen.

Money Making Adventure
De jacht op het grote geld is geopend... Samenwerken in teamverband staat in dit programma centraal. Alle deelne­mers werken eenzelfde programma af, dat qua inhoud rekening houdt met de sportieve en minder sportieve deelnemer. Kortom, iedereen kan deelnemen én bijdragen aan het eindresultaat van zijn/haar team. Deze gezamenlijkheid wordt nog eens onderstreept door het feit dat alle teams tegelijker­tijd op avontuur gaan.

Kolonisten van ’t Veen
De stad Veenendaal ('t Veen) is al ruim vierhonderd jaar geleden gesticht, maar op dit evenement krijgen de deelnemers de kans dit opnieuw te doen. Verzamel met je team verschillende handelswaar om aan het einde van de dag de titel ´Kolonisten van 't Veen´ te mogen dragen! Communicatie, strijd en strategie zijn essentiële vaardigheden die de teams moeten bezitten om als winnaar uit de strijd te kunnen komen.

Schot in de roos
Met 'Schot in de roos' is het altijd raak! Dit evenement bestaat uit vier onderdelen die allemaal met schieten, precisie en reactievermogen te maken hebben. Wie heeft de beste hand-oog-coördinatie en gaat na het evenement door het leven als de nieuwe Robin Hood? De onderdelen zijn handboogschieten, buksschieten, pistoolschieten en blaaspijpschieten.