Actief op het fort

Actief op het fort

Grebbelinie Bezoekerscentrum organiseert kleine en grote activiteiten voor alle leeftijden. Hier een overzicht.

Fortepad Het Dappere Soldaatje - een training voor stoere kinderen van 3 t/m 9 jaar. Leg het fortepad af en wordt Dappere Soldaat van het Fort aan de Buursteeg.

 

Rondleiding - Elke eerste zondag van de maand organiseren we een open rondleiding onder leiding van een gids om 14:00. U kunt ook een rondleiding boeken voor een besloten groep.

 

Schilderen op het Fort - Huur een schildersezel en verf en zoek binnen of buiten een plek om te schilderen. Dit kan zowel binnen als buiten en is leuk voor alle leeftijden.

 

Spelen op het Fort - Huur voor €2 per dagdeel een tas met buitenspelletjes. We hebben tassen met voetbal, kubb, Jeu de Boules, frisbee, Levend Stratego en touwtrekken.

 

Speurtochten - Ga zelf aan de slag met een speurtocht (4 t/m 12 jaar). We hebben een speurtocht voor binnen en eentje die je buiten op het fort doet. 

Sport en spel - Sport Totaal Veenendaal biedt op het Fort aan de Buursteeg verschillende activiteiten aan voor een dagje uit. Het aanbod bevat zowel sportieve als minder sportieve opties, rustige activiteiten met de familie of voor teamuitjes. Geschikt voor alle leeftijden.

 

Beleef de geschiedenis - Speciaal voor Grebbelinie Bezoekerscentrum ontwikkelde Outline Travel belevenissen. Van bijlwerpen, bruggenbouwen tot een dropping of verkenningsmissie! Vraag naar de mogelijkheden.